Altijd €10 voordeliger dan bij provider exclusieve sim only aanbiedingen 14 dagen bedenktijd
Klantenservice (ma-vr, 9-17u)
088 - 90 01 778

Behoeften van de zakelijke beller - De 10 eisen en voordelen

Zakelijke abonnementen moeten aan een aantal eisen voldoen. Zakelijk gebruiken we onze telefoon anders dan privé. Hoe ziet het ideale zakelijke abonnement eruit? In deze blog zetten we de 10 eisen en voordelen van en voor de zakelijke beller op een rij.

Jorma de Ronde, 30-07-2015 | Geplaatst in Zakelijk

Een maandelijks opzegbaar abonnement. De voor- en nadelen.

Het wordt een sim only abonnement. Dat staat vast. Het enige waar je nog over twijfelt is of je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt of een abonnement voor één of twee jaar. In deze blog helpen we je een handje met kiezen. We bespreken in deze blog het voordeel en het nadeel van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.

5 voordelen en 5 nadelen van een sim only abonnement

Het abonnement van je telefoon loopt bijna af. Eigenlijk ben je wel opgelucht, want je betaalt je scheel aan de bel- en internetkosten. Je overweegt daarom een sim only abonnement.
Er zijn genoeg providers die goedkope opties bieden. Aan iedere abonnementsvorm zitten voor- en nadelen. In deze blog leggen we de voor- en nadelen van een sim only abonnement aan je voor.

Jorma de Ronde, 22-06-2015 | Geplaatst in Sim only

Sim only onbeperkt internet

Een sim only met onbeperkt internet wordt steeds aanlokkelijker naarmate apps meer data gaan verbruiken en je met 4G ook sneller door je bundel heen bent. Eensim zoekt uit hoe je het voordeligst onbeperkt mobiel internet kunt krijgen.

Eensim vernieuwd

Eensim is vandaag helemaal vernieuwd, en dat verdient wat extra aandacht!
Hoogtepunten van deze metamorfose zijn de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, 100% responsive (dus ook op tablet, mobiele telefoons, etc te gebruiken), SSL beveiligd (dus 100% veilig), en de mogelijkheid om direct via Eensim te bestellen.

Jorma de Ronde, 27-05-2015 | Geplaatst in Nieuws

Het beste sim only abonnement voor je kind

Tegenwoordig hebben de meeste kinderen een eigen mobiel. Handig voor de ouders, en leuk voor je kind.

Maar als je niet oppast kunnen de kosten voor het abonnement van je kind flink oplopen. Uren bellen met vriendjes en vriendinnetjes of elke dag filmpjes kijken op Youtube doen de euro's de deur uitvliegen.

Eensim onderzocht welke abonnementen de kosten in de hand houden.

Jorma de Ronde, 03-03-2015 | Geplaatst in Providers

Interview Marcelino Wunderlich

Sinds eind januari dit jaar is Marcelino Wunderlich het boegbeeld van Youfone.
Maar wat drijft Marcelino? En wat voor telefoon heeft hij eigenlijk? Eensim kreeg de antwoorden in een exclusief interview.

Jorma de Ronde, 05-02-2015 | Geplaatst in Providers

Goedkoop bellen en internetten op vakantie

Velen overkomt het jaarlijks: je komt thuis van vakantie, geniet nog een beetje na, en na een week krijg je een rekening van je mobiele provider waar je nog een keer voor op vakantie kunt.

Wil je dit voorkomen? Bekijk dan vooraf goed hoe je goedkoop kunt bellen en internetten in het buitenland. De meeste providers bieden voordelige buitenlandbundels.

Jorma de Ronde, 03-02-2015 | Geplaatst in Providers
11 - 20 artikelen (van 74 totaal) worden getoond