Altijd €10 voordeliger dan bij provider exclusieve sim only aanbiedingen 14 dagen bedenktijd
Klantenservice (ma-vr, 9-17u)
Start chat

Verlengen sim only abonnement - De voor- en nadelen

Het is weer zover. Binnenkort verlengt de provider je telefoonabonnement weer automatisch. Wil je dat wel? Wat zijn de voor- en nadelen van het verlengen van je sim only abonnement? In deze blog zetten we de feiten op een rij.

4G van Tele2

Tele2 biedt 4G. Dat is goed nieuws nietwaar? Maar wat houdt het eigenlijk in? Hoe snel is 4G? Werkt het overal in Nederland? Krijg je standaard een 4G-verbinding bij je Tele2-abonnement? In deze blog vertellen we je alles over 4G van Tele2.

Jorma de Ronde, 26-08-2015 | Geplaatst in 4G

De 5 beste datateller-apps voor iOS en Android

De trein dendert over de rails. Het is vijf over tien, je moet nog wel een uur blijven zitten. Je checkt je mail, luistert muziek en speelt tussendoor een spelletje op je telefoon. Eigenlijk heb je geen idee hoeveel data je dan verbruikt. Daar kun je verandering in brengen. Met een datateller-app krijg je inzicht in je verbruik. In deze blog hebben we vijf opties voor je een op rij gezet die zowel op iOS- als op Android-systemen werken.

Behoeften van de zakelijke beller - De 10 eisen en voordelen

Zakelijke abonnementen moeten aan een aantal eisen voldoen. Zakelijk gebruiken we onze telefoon anders dan privé. Hoe ziet het ideale zakelijke abonnement eruit? In deze blog zetten we de 10 eisen en voordelen van en voor de zakelijke beller op een rij.

Jorma de Ronde, 30-07-2015 | Geplaatst in Zakelijk

Een maandelijks opzegbaar abonnement. De voor- en nadelen.

Het wordt een sim only abonnement. Dat staat vast. Het enige waar je nog over twijfelt is of je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt of een abonnement voor één of twee jaar. In deze blog helpen we je een handje met kiezen. We bespreken in deze blog het voordeel en het nadeel van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement.

5 voordelen en 5 nadelen van een sim only abonnement

Het abonnement van je telefoon loopt bijna af. Eigenlijk ben je wel opgelucht, want je betaalt je scheel aan de bel- en internetkosten. Je overweegt daarom een sim only abonnement.
Er zijn genoeg providers die goedkope opties bieden. Aan iedere abonnementsvorm zitten voor- en nadelen. In deze blog leggen we de voor- en nadelen van een sim only abonnement aan je voor.

Jorma de Ronde, 22-06-2015 | Geplaatst in Sim only

Sim only onbeperkt internet

Een sim only met onbeperkt internet wordt steeds aanlokkelijker naarmate apps meer data gaan verbruiken en je met 4G ook sneller door je bundel heen bent. Eensim zoekt uit hoe je het voordeligst onbeperkt mobiel internet kunt krijgen.

Eensim vernieuwd

Eensim is vandaag helemaal vernieuwd, en dat verdient wat extra aandacht!
Hoogtepunten van deze metamorfose zijn de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, 100% responsive (dus ook op tablet, mobiele telefoons, etc te gebruiken), SSL beveiligd (dus 100% veilig), en de mogelijkheid om direct via Eensim te bestellen.

Jorma de Ronde, 27-05-2015 | Geplaatst in Nieuws
11 - 20 artikelen (van 74 totaal) worden getoond