Eensim is vandaag helemaal vernieuwd, en dat verdient wat extra aandacht!
Hoogtepunten van deze metamorfose zijn de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, 100% responsive (dus ook op tablet, mobiele telefoons, etc te gebruiken), SSL beveiligd (dus 100% veilig), en de mogelijkheid om direct via Eensim te bestellen.


Na de start in September 2012 is het erg goed gegaan met Eensim: honderduizenden bezoekers werden geholpen aan een beter mobiel abonnement. Op die weg gaat Eensim natuurlijk door, maar dan wel in een nieuw jasje. Een jasje dat voorbereid is op de toekomst, waarin steeds vaker websites worden bezocht via de tablet of mobiele telefoon.

Maar dat is niet het enige wat verandert, ook het aanbod van de mobiele providers blijft in beweging. Mobiel internet wordt steeds belangrijker en bel- en sms-bundels steeds groter. Een nieuwe onderscheidende factor is nu de snelheid van het mobiele internet (3G, 4G, 4G+, 4GMax). Eensim blijft altijd maximaal op de hoogte en vertaalt de ontwikkeling in advies dat duidelijk en eerlijk is.

Want de grondbeginselen van Eensim zijn niets veranderd: Eensim staat voor het eerlijke en duidelijke advies, extra commissie of bonussen spelen nooit een rol in ons advies. Dat, in combinatie met de focus op niet alleen de prijs van een sim only abonnement, maar ook de kwaliteit (je wilt immers wel een goed product hebben, ook als je daar maar een paar euro in de maand voor betaalt) maakt Eensim uniek.

Ik houd het verder kort: ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website, en mocht u vragen of commentaar hebben dan zijn die -zoals altijd- van harte welkom.

Hartelijke groet,
Jorma de Ronde
Oprichter Eensim.nl

Jorma de Ronde | Geplaatst in Nieuws

Reacties