Altijd €10 voordeliger dan bij provider exclusieve sim only aanbiedingen 14 dagen bedenktijd
Klantenservice (ma-vr, 9-17u)
Start chat

Zakelijk mobiel abonnement onvoordelig voor ZZP-ers

Zakelijk bellen voor ZZP-ers: extra kosten zonder voordelen

Een belangrijk deel van de activiteiten van een ZZP-er bestaat uit (klant)contact. Een mobiel abonnement is daarbij onmisbaar, zowel voor de digitale communicatie (email via mobiel internet) als voor het 'ouderwetse' belletje.

Tijdens je werk maak je dus kosten bij je mobiele provider. Dit zijn zakelijk kosten en daardoor aftrekbaar. Mobiele providers zijn hierop ingesprongen en bieden sinds een aantal jaren zogenaamde 'zakelijke abonnementen' aan. Hoewel zo'n zakelijk abonnement bepaalde voordelen biedt ten opzichte van een gewoon 'consumenten abonnement' zijn deze voordelen van weinig nut voor de gemiddelde ZZP-er. De kosten liggen daarentegen vaak stukken hoger. In dit artikel bekijk ik waarom het bijna altijd slimmer is om voor een consumenten abonnement (ook sim only) te kiezen in plaats van een zakelijk abonnement.

Jorma de Ronde, 16-09-2019 | Geplaatst in Zakelijk

Live voetbal kijken op je mobiel - 4g nodig of niet?

Live voetbal op je mobiel

Nu meer en meer content verplaatst van TV naar internet, en van internet naar mobiel internet, was het een kwestie van tijd tot ook voetbal mobiel te volgen was. De Eredivisie wordt in Nederland exclusief door Fox Sports uitgezonden, ook op mobiel. Eensim testte de kwaliteit en beleving op mobiel, en geeft advies over de juiste mobiele internetverbinding.

Jorma de Ronde, 16-09-2019 | Geplaatst in 4G

Het beste sim only abonnement voor je kind

Tegenwoordig hebben de meeste kinderen een eigen mobiel. Handig voor de ouders, en leuk voor je kind.

Maar als je niet oppast kunnen de kosten voor het abonnement van je kind flink oplopen. Uren bellen met vriendjes en vriendinnetjes of elke dag filmpjes kijken op Youtube doen de euro's de deur uitvliegen.

Eensim onderzocht welke abonnementen de kosten in de hand houden.

Jorma de Ronde, 16-09-2019 | Geplaatst in Providers

Beste sim only voor het hele gezin

De kosten voor een telefoonabonnement kunnen fors oplopen.Wanneer de partner en kinderen ook nog eens een telefoon met abonnement gebruiken, kom je op hoge maandlasten uit. We hebben hieronder uiteen gezet hoe je gemakkelijk kunt besparen wanneer het hele gezin een sim only abonnement nodig heeft.

Jorma de Ronde, 16-09-2019 | Geplaatst in Sim only

Extra verlengvoordeel bij Telfort

Bestaande Telfort klanten worden nu door Telfort extra in de watten gelegd bij het verlengen van hun abonnement. Klanten krijgen tot 100 minuten per maand gratis extra minuten en tot 2000 MB extra per maand, afhankelijk van de belbundel en databundel die gekozen wordt.

Jorma de Ronde, 22-04-2016 | Geplaatst in Providers

Wat kost bellen in het buitenland vanaf 30 april 2016?

Per 30 april zijn de Nederlandse telecomproviders verplicht om bellen en internetten in andere EU-Landen goedkoper aan te bieden. De laatste verplichte prijsverlaging door de Europese Unie dateert van 2014 waarbij is afgesproken dat er in meerdere stappen van verlagingen het bellen en internetten in EU-landen uiteindelijk net zo veel mag kosten als in het thuisland. Dit is vanaf 15 juni 2017. Tot die tijd gelden de nieuwe Europese tarieven die ingaan op 30 april 2016.

Jorma de Ronde, 06-04-2016 | Geplaatst in Buitenland

Hoe veilig is openbare WiFi?

Het is zo makkelijk. Overal waar je komt kun je gebruik maken van WiFi. Winkels, restaurants, flexplekken, campings of wachtruimtes. Gratis internet! Yes! Hoe veilig is dat nu eigenlijk? Je hebt vast weleens opgevangen dat het niet zo veilig is, maar ach, maakt dat zoveel uit? We merken dat mensen vaak gedachteloos inloggen op gratis WiFi-netwerken of dat mensen niet goed weten wat de gevolgen kunnen zijn van het gebruik van openbare Wifi-netwerken. In deze blog leggen we uit hoe veilig openbare WiFi-netwerken nu eigenlijk zijn.

Is een sms-bundel nog wel nuttig?

Nu iedereen internet op zijn smartphone heeft, versturen we een stuk minder sms’jes. Apps als Whatsapp en Facebook Messenger lijken de sms-functie te vervangen. Hoe nuttig is een sms-bundel dan nog?

Ja ja dat kost data - Instagram – Periscope – Buienradar - Snapchat

Het leuke aan een smartphone is dat je er allerlei apps op kunt zetten. Een app voor het weer, een chatapp, een app met recepten of een app waarmee je vreemde talen kunt leren. Apps zijn er in alle soorten en maten. Maten? Jaha! De ene app verbruikt meer data dan de andere app. In deze blog zoemen we in op de apps Instagram, Periscope, Buienradar en Periscope. Wat zijn het voor apps en hoeveel data verbruiken ze nou eigenlijk?

Bellen met een app - De ins en outs

Onderzoeksbureau Multiscope onderzocht deze zomer met welke app mensen het liefste bellen. De grote winnaar is: Whatsapp. Terwijl apps als Skype en Viber al langer bestaan om te bellen. En sinds kort kan men ook via Facebook bellen. Hoe werkt dat bellen via een app? En waar moet je op letten? In deze blog informeren we je over het bellen via apps.

1 - 10 artikelen (van 74 totaal) worden getoond