Sim only abonnement voor studenten

Met de nieuwe plannen van het kabinet wat betreft de studiebeurs krijgen studenten het alleen maar krapper. Je zou dus denken dat aan een student niet zoveel te verdienen valt. Maar niets is minder waar: studenten zijn sociaal zeer actief en bovendien verdienen zij gemiddeld bovenmodaal na hun afstuderen. Voor de telecom providers dus een zeer interessante doelgroep. In dit artikel een up-to-date overzicht van de voordeligste abonnementen voor studenten.


Hoeveel voordeel krijgen studenten

Tot voor kort konden studenten vaak extra voordeel krijgen op hun abonnement. Door een kopie van bijvoorbeeld de OV-studentenkaart mee te sturen kon dan bewezen worden dat je student was, waarop de korting automatisch werd verwerkt.
Een rondgang langs de providers leert echter dat op er op dit moment geen extra korting voor studenten meer te halen valt. Het is dus -ook voor studenten- zaak om aan de hand van het verbruik na te gaan welk abonnement het voordeligst is. Onze sim only vergelijken tool is daar uitermate geschikt voor, zeker omdat alleen de meest relevante informatie voor studenten getoond wordt.

Toch extra korting voor studenten

Al leveren de mobiele providers geen korting meer, toch valt er voor studenten nog wat extra's te halen. Eensim biedt elke student die via de Eensim een sim only abonnement afsluit €10,- extra korting. Hier hoef je maar één ding voor te doen: een bericht sturen met je bankgegevens, het tijdstip waarop je je bestelling hebt geplaatst en welk abonnement je hebt besteld. Snel verdiend toch?!

Zo werkt het

Gebruik onze vergelijker, klik op de bestel knop van het gewenste abonnement en ga verder met bestellen bij de gekozen provider. Stuur je bericht en That's it!
€10 extra sim only korting voor studenten
*NB Deze korting komt nog bovenop eventuele andere kortingen bij de provider

Ander voordeel voor studenten bij je mobiele abonnement

Ook op andere manieren kun je extra voordeel krijgen bij je mobiele abonnement. Je moet dan denken aan services en apps. Zo heeft Spotify aangekondigd dat studenten korting krijgen op hun muziek abonnement.
Ook de not-for-profit Surfspot geeft extra korting als je staat ingeschreven bij een hoger onderwijs instelling, bekijk het productaanbod (o.a. Apple en Sony).

Conclusie

Helaas zijn er bij de mobiele providers op dit moment geen extra voordelige studenten sim only abonnementen. Eensim vindt dat studenten wél een extra steuntje verdienen en geeft extra korting bij het afsluiten van een mobiel abonnement. Vind je dit een sympathieke actie? Deel dan deze pagina met je vrienden via de knop onderaan dit artikel.

Reacties