Vandaag, 1 september 2012 is het dan zover: eensim gaat officieel van start!

Als je een nieuw project start moet je je altijd afvragen wat dit toe gaat voegen aan al die websites die er al op internet staan. Wat maakt eensim nou zo'n toevoeging aan het web?

In dit geval is het antwoord simpel: toen ik zelf een sim only abonnement probeerde te vinden kostte me dat veel meer tijd dan ik gedacht had. Het lijkt wel alsof bijna elke provider het zo moeillijk mogelijk maakt om uit te vinden hoeveel je abonnement nou gaat kosten en wat je daar precies voor terug krijgt!
Het is vast een briljante verkoop strategie, maar voor mij als simpele consument was het een grote frustratie. Er zijn wel een paar vergelijkingssites, maar die holpen mij niet echt: nog steeds kreeg ik soms wel tientallen opties per provider te zien waar ik dan zelf lekker uit kon gaan zoeken welke voor mij geschikt was, bijna terug bij af dus.


Ok, duidelijk waarom deze website er is gekomen dus, maar hoe gaat eensim deze problemen dan oplossen?

Ook weer een simpel antwoord: eensim selecteert van elke provider het beste abonnement dat bij je wensen past. Alle kosten die je in een jaar kwijt bent (ja alle, dus inclusief aansluitkosten, afsluitkosten (ja, die bestaan!), administratie, etc, etc) worden meegenomen. Providers schermen vaak met fantastische kortingen: nu maar 2€ per maand! Wat ze er niet bij zeggen is dat je na 2 maanden rustig 22€ mag gaan neertellen. Eensim rekent alle kortingen mee en geeft je de jaarprijs, alleen zo kun je eerlijk gaan vergelijken tussen alle aanbiedingen.
Een tweede wens die ik had was dat alles 'instant' moest zijn. Niet elke keer weer wachten op de website als je je wensen iets aanpast (250 minuten ipv 300 minuten). Daarom geeft elke wijziging direct, instant, zonder wachten resultaat. Probeer het maar uit zou ik zeggen!

Goed, ik hoop dat ik duidelijk heb kunnen maken waarom eensim er is gekomen en waarom ik denk dat dit een hoop problemen op gaat lossen bij het zoeken naar een sim only.
Maar, ik besef ook goed dat de wereld niet bij mij eindigt. Er kunnen vast nog dingen beter. Ik zie dit dan ook als een doorlopend project. Erger je je aan iets op de site of heb je een idee voor een goeie toevoeging? Ik luister met open oren naar je. Mijn doel is de meest gebruiks vriendelijke en prettige sim only vergelijker te maken en daarbij luister ik graag naar jou!

Nieuwsgierig geworden? Probeer de site nu meteen uit op de sim only overzicht pagina. En heb je een vraag of opmerking? Laat het weten via de contact pagina.

Jorma de Ronde | Geplaatst in Sim only

Reacties