Altijd €10 voordeliger dan bij provider exclusieve sim only aanbiedingen 14 dagen bedenktijd
Klantenservice (ma-vr, 9-17u)
Start chat

Eensim heeft zich ten doel gesteld om het snelste en duidelijkste overzicht van alle sim only aanbiedingen in Nederland te leveren. Eensim neemt alle bijkomende kosten, zoals aansluitkosten, mee en berekent daarmee een totaalprijs. Eerlijk sim only vergelijken noemen wij dat.

Per provider selecteren wij het sim only abonnement dat voor jou het voordeligst is, je hoeft dus niet door een lijst met tientallen opties te zoeken, alle providers passen in een simpel overzicht.

Zelf door alle aanbiedingen van alle providers gaan is onbegonnen werk.
Wil je echt de beste aanbieding die past bij jouw wensen, dan heb je eigenlijk maar één keus: sim only vergelijken.

Contactformulier

Contactgegevens

  •  Adres: Muyderban 6, Muiden, Nederland
  • Email: info@eensim.nl
  • Chat:  Start chat
Eensim staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56258380.
BTW nummer: NL001606696B84.

Voor de Pers

De geschiedenis van Eensim

Jorma de Ronde

Oprichter

Tijdens de master opleiding Kunstmatige Intelligentie begon de interesse voor data analyse en vooral het visueel inzichtelijk maken van de resultaten, iets wat nu nog terug te zien is in het aan het obsessieve grenzende om sim only aanbiedingen zo overzichtelijk mogelijk te presenteren.

Na een tweede master in de Bioinformatica volgde een promotie traject bij het Nederlands Kanker Instituut, waar het overzichtelijk presenteren van de onderzoeksresultaten nog belangrijker werd.

Na het afronden van de promotie begon het ondernemerschap te kriebelen en is Eensim.nl opgericht in September 2012. Naast het overzichtelijk maken van het telecom landschap is er ook tijd voor verdere analyses van alles wat er met telecom te maken heeft.

Inmiddels werkt er een team van telecom professionals mee aan Eensim, van klantenservice tot provider specialisten.